ALGEMENE VOORWAARDEN

Bedrijfsnaam: B.A.S. Zorg
Telefoon: 06 1547 7561
Website: www.begeleiderbas.nl
E-mail: info@begeleiderbas.nl
KVK nummer: 88990079

 

Inhoud

Definities

1. Aanbod en overeenkomst
2. Plaatsing en toegankelijkheid
3. Toepasselijkheid
4. Duur en tussentijdse beëindiging
5. Opschorting
6. Privacy en bescherming
7. Bewaren van de gegevens
8. Privacyreglement
9. Gegevensverstrekking en verlening van inzage door B.A.S. Zorg aan derden 6
10. Facturering en betaling
11. Betaling/niet tijdige betaling
12. Annuleren en afmelden
13. Overmacht
14. Tarieven
15. Vervoer
16. Aansprakelijkheid
17. Meldcode
18. Gedragsnormen en klachten
19. Toepasselijk recht

Definities

B.A.S. Zorg Iedereen die op wat voor manier dan ook werkzaam is bij of voor B.A.S. Zorg en daardoor in meer- of mindere mate betrokken is bij de begeleiding van de zorgvrager
De zorgvrager Degene die begeleiding ontvangt vanuit B.A.S. Zorg en daarvoor een overeenkomst aangaat of is aangegaan
De wederpartij De zorgvrager of zijn wettelijk vertegenwoordiger in combinatie met andere betrokkenen van de zorgvrager
Verzorgers Iedereen die een verzorgende functie heeft voor de zorgvrager en daardoor verantwoordelijkheid draagt deze taak als redelijkerwijs te vervullen zoals ouders, pleegouders of woonbegeleiding indien de zorgvrager deze verantwoordelijkheid zelf niet kan vervullen

 

1. Aanbod en overeenkomst

1.1 Naar aanleiding van een vrijblijvend intakegesprek, waarin de wensen en behoeften van de wederpartij worden besproken, doet B.A.S. Zorg een aanbod voor begeleiding die geleverd kan worden.

1.2 De wederpartij dient binnen twee weken op het aanbod te reageren. Bij niet reageren door de wederpartij vervalt het aanbod.

1.3 Indien de wederpartij van het aanbod gebruik wil maken, ontvangt deze een Zorgovereenkomst van B.A.S. Zorg. Dit is een standaard format van de SVB.

1.4 Indien een zorgvrager crisisgevoelig is naar inschatting van B.A.S. Zorg kan de zorgvrager worden verplicht ook een overeenkomst aan te gaan met een behandelende instantie van het GGZ te Emmen voordat de overeenkomst met B.A.S. Zorg wordt aangegaan. In overleg met de zorgvrager, wettelijk vertegenwoordiger en B.A.S. Zorg kan afgeweken worden naar een andere behandelende instantie. Beide scenario’s worden schriftelijk overeengekomen.

2. Plaatsing en toegankelijkheid

2.1 B.A.S. Zorg houdt, voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is, rekening met individuele wensen van de zorgvrager of zijn/haar verzorger/wettelijk vertegenwoordiger. B.A.S. Zorg behoudt zich echter te allen tijde het recht voor om hiervan af te wijken indien de belangen van andere zorgvragers, B.A.S. Zorg en/of de organisatie zich hiertegen verzetten.

2.2 B.A.S. Zorg houdt zich te allen tijde het recht voor om de zorgvrager van toekomstige deelname aan activiteiten uit te sluiten of hem/haar in een andere groep te plaatsen, indien zijn/haar gedrag of (medische) problematiek hiertoe aanleiding geeft. Dit is uitsluitend ter beoordeling aan B.A.S. Zorg.

2.3 Indien de zorgvrager tijdens een activiteit bij B.A.S. Zorg ontoelaatbaar en/of agressief gedrag vertoont, dient de zorgvrager meteen te vertrekken dan wel wordt de verzorger gevraagd om de zorgvrager direct op te komen halen. In dat geval bestaat er geen recht op teruggave van betaalde bijdragen of vergoeding van door de zorgvrager gemaakte kosten. Indien de verzorger hun kind niet (kunnen) ophalen, dan worden de kosten die B.A.S. Zorg hiervoor moet maken op de verzorger verhaald volgens de hiervoor gehanteerde tarieven.

2.4 B.A.S. Zorg behoudt zich tevens het recht voor om de zorgvrager te weigeren voor de duur van een periode dat de zorgvrager door ziekte of anderszins een gezondheidsrisico vormt voor anderen.

2.5 Zorgvragers dienen op tijd bij activiteiten te arriveren en te vertrekken.

2.6 De zorgvrager/verzorgers zijn verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste medicatie met daarbij behorende informatie aan B.A.S. Zorg;

2.7 B.A.S. Zorg kan niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk gesteld worden bij eventuele ongevallen en/of bijwerkingen, e.d. die ontstaan of voortvloeien uit door zorgvragers/verzorgers op hen verzoek verstrekte medicijnen aan B.A.S. Zorg;

2.8 Verzorgers geven toestemming het betreffende geneesmiddel/zelfzorgmiddel toe te dienen aan de zorgvrager;

2.9 B.A.S. Zorg kan niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk gesteld worden bij eventuele bijwerkingen die kunnen optreden als gevolg van het door haar personeel toegediende geneesmiddel/zelfzorgmiddel op de voorgeschreven wijze;

2.10 Pas na overhandiging van het geneesmiddel/zelfzorgmiddel aan een van de hiervoor aangesteld medewerkers van B.A.S. Zorg, kan en zal B.A.S. Zorg de verantwoordelijkheid dragen voor correcte medicijnverstrekking. In andere gevallen kan B.A.S. Zorg niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies e.d.;

2.11 Verzorgers blijven ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het tijdig en correct doorgeven van eventuele wijzigingen in de medicatie en/of wijze van verstrekking aan B.A.S. Zorg.

3. Toepasselijkheid

3.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die tussen B.A.S. Zorg en een zorgvrager worden gesloten of reeds zijn gesloten.

3.2 De algemene voorwaarden beschrijven de rechten en plichten van B.A.S. Zorg en de zorgvrager/verzorger/wettelijk vertegenwoordiger.

3.3 Rechten en verplichtingen die voortvloeien uit de overeenkomst kunnen slechts met instemming van zowel B.A.S. Zorg als de zorgvrager worden overgedragen aan derden.

3.4 Bij aanmelding of door de totstandkoming van een overeenkomst aanvaardt de zorgvrager de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden.

3.5 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn kennis gegeven. Via de websites www.begeleiderbas.nl en www.bas-zorg.nl wordt de meest recente versie vrijgesteld.

3.6 Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment nietig of vernietigd mochten worden, dan blijven de overige bepalingen in deze algemene voorwaarden volledig van toepassing. Partijen zullen alsdan in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige of vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel als mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling in acht wordt genomen.

3.7 Indien B.A.S. Zorg niet steeds strikte naleving van deze voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van toepassing zijn, of dat B.A.S. Zorg in enigerlei mate het recht zou verliezen om in andere gevallen strikte naleving van de bepalingen van deze voorwaarden te verlangen.

4. Duur en tussentijdse beëindiging

4.1 De overeenkomst tussen B.A.S. Zorg en zorgvrager wordt steeds aangegaan voor onbepaalde tijd, tenzij uit de aard van de overeenkomst anders voortvloeit of partijen uitdrukkelijk en schriftelijk anders overeenkomen.

4.2 De overeenkomst kan schriftelijk, met redenen, door de zorgvrager worden opgezegd met een opzegtermijn van minimaal 1 maand. De opzegtermijn gaat in op de dag waarop B.A.S. Zorg de opzegging ontvangt.

4.3 B.A.S. Zorg is bevoegd de overeenkomst te ontbinden indien zich omstandigheden voordoen waardoor nakoming van de overeenkomst onmogelijk is of naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid niet langer kan worden gevergd.

4.4 Indien een indicerende instantie beslist dat de zorgvrager geen recht meer heeft op een toegekend budget of indien een zorgvrager overlijdt, dan kan de overeenkomst direct worden opgezegd zonder dat verdere kosten verbonden zijn aan annulering van toekomstige activiteiten.

5. Opschorting

5.1 B.A.S. Zorg is bevoegd de overeenkomst te ontbinden of nakoming van de verplichtingen op te schorten, indien:
  − De zorgvrager de verplichtingen uit de overeenkomst niet of niet volledig nakomt;
  − B.A.S. Zorg, na het sluiten van de overeenkomst, kennis heeft genomen van omstandigheden die goede gronden geven te vrezen dat de zorgvrager de verplichtingen slechts gedeeltelijk of niet behoorlijk kan/zal nakomen. De opschorting is dan slechts gerechtvaardigd voor zover de tekortkoming dit toelaat;
  − Zorgvrager bij het sluiten van de overeenkomst verzocht is zekerheid te stellen voor de voldoening van zijn verplichtingen uit de overeenkomst en deze zekerheid uitblijft of onvoldoende is.

6. Privacy en bescherming

6.1 Voor de in dit hoofdstuk bedoelde gegevens geldt onverkort hetgeen is bepaald in de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Voor zover de in dit hoofdstuk bedoelde gegevens vallen onder de Wet aanvullende bepalingen verwerkingen persoonsgegevens zorg (Wabvpz) en de artikelen artikel 7:456 BW van het Burgerlijk Wetboek, geldt onverkort hetgeen daar is bepaald.

6.2 B.A.S. Zorg moet toestemming krijgen van de zorgvrager/wettelijk vertegenwoordiger:
− Als er verrichtingen worden uitgevoerd waarvan redelijkerwijs kan worden verwacht dat die door de zorgvrager als inbreuk op zijn privacy kunnen worden ervaren;
− Als er foto’s of audiovisuele opnamen worden gemaakt ten behoeve van publicatie.

7. Bewaren van de gegevens

7.1 B.A.S. Zorg legt zorginhoudelijke gegevens over de zorgvrager vast. Deze gegevens blijven gedurende de wettelijke bewaartermijn ter beschikking voor zowel B.A.S. Zorg als de zorgvrager. De zorgvrager biedt hiertoe B.A.S. Zorg op diens verzoek de mogelijkheid een kopie van deze gegevens te maken.

7.2 Bij beëindiging van de overeenkomst bewaren de zorgvrager en B.A.S. Zorg ieder een exemplaar van de gegevens bedoeld in lid 1. Voor de gegevens bedoeld in artikel 7:454 BW (WGBO) van het Burgerlijk Wetboek gelden de daar bepaalde bewaartermijn en de rechten van de zorgvrager ten aanzien van correctie en vernietiging. Voor andere gegevens geldt de norm genoemd in de AVG.

8. Privacyreglement

8.1 Ter bescherming van uw privacy hanteert B.A.S. Zorg een privacyreglement. Dit reglement voldoet aan de wettelijke voorschriften en regelt onderneem uw recht op inzage in en geheimhouding van uw gegevens. Medewerkers zijn gehouden zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan. Wij verwachten van u eveneens dat u zorgvuldig omgaat met de privacy van onze medewerkers.

8.2 Het beheren en administreren van gegevens geschiedt in overleg en op verzoek van (potentiële) zorgvrager of diens wettelijk vertegenwoordiger. Zorgvrager of diens wettelijk vertegenwoordiger wordt tijdig geïnformeerd over de werkwijze. Het gaat hierbij om inzage, correctie, aanvulling, verwijdering, afscherming, vernietiging en het verkrijgen van een afschrift. De zorgvrager en diens wettelijk vertegenwoordiger heeft te allen tijde de mogelijkheid om inzage te hebben in zijn/haar gegevens.

9. Gegevensverstrekking en verlening van inzage door B.A.S. Zorg aan derden

9.1 B.A.S. Zorg verstrekt zonder toestemming van de zorgvrager geen (inzage in) gegevens over de zorgvrager aan derden, behalve ter voldoening aan een wettelijke verplichting of als er mondeling of schriftelijke toestemming is gegeven door de zorgvrager of zijn/haar wettelijk vertegenwoordiger.

9.2 Onder derden als bedoeld in het eerste lid wordt niet verstaan:
− Degenen die rechtstreeks zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst voor zover de verstrekking van gegevens en inzage noodzakelijk is voor de door hen te verrichten werkzaamheden;
− B.A.S. Zorg inschat dat het voor de veiligheid van de zorgvrager en zijn/haar omgeving van belang is de gegevens te delen met derden die in meer- of mindere mate een rol spelen in de veiligheid;
− De vertegenwoordiger voor zover de verstrekking van gegevens noodzakelijk is voor de uitoefening van zijn taken.

9.3 Na overlijden van de zorgvrager geeft B.A.S. Zorg desgevraagd inzage in de zorginhoudelijke gegevens aan de nabestaanden voor zover de zorgvrager daarvoor schriftelijk toestemming heeft gegeven of toestemming mag worden verondersteld.

9.4 B.A.S. Zorg informeert de door hem ingezette individuele zorgverleners over hun geheimhoudingsplicht en stelt de zorgvrager hiervan op de hoogte.

10. Facturering en betaling

10.1 Regels met betrekking tot ambulante begeleiding:
− Afmelden voor ambulante begeleiding dient 48 uur van tevoren gedaan te worden bij de Bas Fransbergen (B.A.S. Zorg). Wanneer u zich voor ambulante begeleiding binnen 48 uur afmeldt wordt de helft in rekening gebracht, binnen 24 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht;
− Wanneer de ambulant begeleider voor een dichte deur staat bij u of er is geen afmelding geweest, wordt het geheel aantal uren berekend dat de begeleider die dag met u zou werken. Ook worden overige kosten die zijn gemaakt om de begeleiding te kunnen bieden zoals kilometervergoeding in zijn geheel in rekening gebracht;
− Wanneer een ambulant begeleider de zorgvrager vervoert, wordt de tijd in rekening gebracht. De kilometervergoeding zit standaard in het vaste, overeengekomen tarief.

10.2 Regels met betrekking tot groepsbegeleiding (sporten/activiteiten):
− U meldt zich bij Bas Fransbergen (B.A.S. Zorg) wanneer de zorgvrager niet kan komen;
− Dit dient 48 uur voor de aanvang van de begeleiding gedaan te worden. Wanneer u zich te laat afmeldt wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

11. Betaling/niet tijdige betaling

11.1 De zorgvrager verplicht zich tot het betalen van het volledige tarief voor een overeengekomen activiteit dan wel tijdig de facturen aan te leveren bij de Sociale Verzekeringsbank.

11.2 Indien anders is overeengekomen, dient een factuur binnen dertig dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan door middel van ondertekening en terugsturen naar B.A.S. Zorg, storting of overmaking op het op de factuur vermelde bankrekeningnummer.

11.3 B.A.S. Zorg stuurt na het verstrijken van de betalingstermijn een betalingsherinnering en geeft de zorgvrager of wettelijk vertegenwoordiger de gelegenheid binnen zeven dagen na ontvangst van de herinnering alsnog te betalen.

11.4 Indien niet tijdig of niet volledig wordt betaald, is de zorgvrager in gebreke zonder dat een nadere ingebrekestelling of sommatie is vereist. B.A.S. Zorg is tevens bevoegd om per direct en zonder tussenkomst van een rechter de overeenkomst met de zorgvrager te ontbinden.

11.5 Onverminderd zijn/haar overige verplichtingen, is de zorgvrager zowel buitengerechtelijke en gerechtelijke incassokosten als wettelijke rente verschuldigd over de nog openstaande bedragen vanaf het verstrijken van de eerste betalingstermijn. De incassokosten en de rente die B.A.S. Zorg berekend komen overeen met hetgeen in de wet geregeld is.

12. Annuleren en afmelden

12.1 Regels met betrekking tot ambulante begeleiding:
− Afmelden voor ambulante begeleiding dient 48 uur van tevoren gedaan te worden bij Bas Fransbergen (B.A.S. Zorg). Wanneer u zich voor ambulante begeleiding binnen 48 uur afmeldt wordt de helft in rekening gebracht, binnen 24 uur wordt het gehele bedrag in rekening gebracht;
− Wanneer de ambulant begeleider voor een dichte deur staat bij u of er is geen afmelding geweest, wordt het geheel aantal uren berekend dat de begeleider die dag bij u zou werken.
− Wanneer een ambulant begeleider de zorgvrager vervoert, wordt de tijd in rekening gebracht. De kilometervergoeding zit standaard in het vaste, overeengekomen tarief.

12.2 Regels met betrekking tot groepsbegeleiding:
− U meldt zich bij de verantwoordelijke van de groepsbegeleiding wanneer de zorgvrager niet kan komen;
− Dit dient 48 uur voor de aanvang van de begeleiding gedaan te worden. Wanneer u zich te laat afmeldt wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

13. Overmacht

13.1 B.A.S. Zorg is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting, indien zij daartoe gehinderd worden als gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan haar schuld, noch op grond van, op basis van wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

13.2 Partijen kunnen gedurende de periode dat de overmacht voortduurt de verplichting uit de overeenkomst opschorten. Indien deze periode langer dan twee maanden duurt, zijn beide partijen gerechtigd de overeenkomst te ontbinden, waarbij partijen afzien van elke vordering tot verdere nakoming, vergoeding van schade of overige bepalingen uit de overeenkomst, zodat na ontbinding partijen over en weer niet van elkaar te vorderen hebben.

13.3 Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan al hetgeen daarover in de wet en gelden de jurisprudentie is bepaald, alsmede alle invloeden van buitenaf welke oorzaak zijn van de tekortkoming in de nakoming, voorzien of niet voorzien en op welke oorzaken B.A.S. Zorg op geen enkele wijze invloed kan uitoefenen zoals overlijden, werkstakingen, milieu- en natuurrampen, brand en epidemie of pandemie.

14. Tarieven

14.1 De zorgvrager wordt vooraf geïnformeerd over het tarief van de begeleiding van B.A.S. Zorg. Hiervan wordt de zorgvrager schriftelijk op de hoogte gesteld.

14.2 Tussentijds opgelegde tariefwijzigingen door het Zorgkantoor (Wet Langdurige Zorg), leiden niet automatisch tot een wijziging van de gehanteerde tarieven van B.A.S. Zorg. De tarieven van B.A.S. Zorg zijn bepalend voor de financiële verplichtingen van de zorgvrager tegenover B.A.S. Zorg.

15. Vervoer

15.1 De zorgvrager is zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar en van de locatie waar de activiteit wordt aangeboden, tenzij schriftelijk of mondeling anders afgestemd. Voor sommige activiteiten zorgt B.A.S. Zorg voor (gezamenlijk) vervoer. Hieraan kunnen echter geen rechten ontleend worden door de zorgvrager. Indien B.A.S. Zorg het vervoer verzorgt, wordt dit van tevoren aangegeven en afgesproken met de zorgvrager en/of zijn/haar wettelijk vertegenwoordiger.

15.2 De zorgvrager is verplicht alle geldende veiligheidsvoorschriften, bij derden, vervoersmaatschappij en groepsaccommodaties, strikt na te leven. De zorgvrager is zelf verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door zijn handeling of nalaten. Kosten die ontstaan door deze schade kunnen door B.A.S. Zorg op de zorgvrager worden verhaald.

15.3 Indien B.A.S. Zorg voor activiteiten gebruikt maakt van diensten van een extern vervoersbedrijf, gelden de algemene voorwaarden welke zijn opgesteld door betreffende vervoersbedrijf.

15.4 In samenspraak met B.A.S. Zorg, kan B.A.S. Zorg in vervoer voorzien.

16. Aansprakelijkheid

16.1 De aansprakelijkheid van B.A.S. Zorg is beperkt tot ten hoogste de factuurwaarde van de overeenkomst, waaruit een eventuele aansprakelijkheid zou voortvloeien. Deze aansprakelijkheid omvat de vermogensschade en immateriële schade, evenals de wettelijke aansprakelijkheden voor haar personeelsleden en voor door haar ingeschakelde derden, voor zover een en ander aan B.A.S. Zorg toerekenbaar is.

16.2 De zorgvrager is wettelijk aansprakelijk voor schade veroorzaakt door hem/haar. De zorgvrager dient WA-verzekerd te zijn.

16.3 B.A.S. Zorg spant zich in om alle activiteiten kwalitatief optimaal te verrichten, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Niet uitgesloten kan worden, dat desondanks foutieve inhoudelijke informatie wordt verstrekt. B.A.S. Zorg aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

16.4 De zorgvrager draagt er zorg voor dat alle gegevens, waarvan B.A.S. Zorg aangeeft dat deze noodzakelijk zijn of waarvan zorgvrager redelijkerwijs behoort te begrijpen dat deze noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst, tijdig aan B.A.S. Zorg worden verstrekt. Dit geldt in het bijzonder voor wijzigingen in gegevens en wijzigingen in het indicatiebesluit. B.A.S. Zorg is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, doordat B.A.S. Zorg is uitgegaan van door de zorgvrager of zijn/haar wettelijk vertegenwoordiger verstrekte onjuiste en/of onvolledige gegevens.

16.5 B.A.S. Zorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van de zorgvrager.

17. Meldcode

17.1 Ter bescherming van de zorgvrager, eventuele (minderjarige) kinderen van de zorgvrager of iemand anders in diens omgeving heeft B.A.S. Zorg een meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Het doel van deze meldcode is dat er sneller en adequater wordt ingegrepen bij vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling

17.2 De meldcode bevat een stappenplan hoe B.A.S. Zorg omgaat met eventuele vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling.

17.3 Wanneer de veiligheid van de zorgvrager of diens omgeving in het geding is, kan en mag B.A.S. Zorg ervoor kiezen gegevens met betrekking tot de zorgvrager te delen met derden die in de casus kunnen meekijken, meedenken, observeren of een aanpassing aandragen om de veiligheid van de zorgvrager of diens omgeving te beschermen.

17.4 De meest actuele versie van de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling van B.A.S. Zorg kunt u vinden op de website van B.A.S. Zorg, www.begeleiderbas.nl of www.bas-zorg.nl

18. Gedragsnormen en klachten

18.1 B.A.S. Zorg tolereert geen discriminatie op basis van leeftijd, levensovertuiging, seksuele geaardheid, huidskleur of geslacht. Dit geldt zowel voor onze zorgvragers als voor onze medewerkers.

18.2 B.A.S. Zorg hanteert een gedragscode waarin deze en andere uitgangspunten t.a.v. de bejegening beschreven staat. Bij de omgang met de zorgvrager dienen medewerkers zich aan deze gedragscode te houden. Als onze medewerker zich niet aan deze gedragscode houdt kunt u een klacht indienen. Als de zorgvrager in strijd met de algemene gedragsnormen handelt, kunnen wij de dienstverlening met onmiddellijke ingang beëindigen en de zorgovereenkomst met u opzeggen.

18.3 In het klachtenreglement van B.A.S. Zorg staat beschreven wat u kunt doen bij ontevredenheid of een klacht. Op de website van B.A.S. Zorg (www.begeleiderbas.nl of www.bas-zorg.nl) staat de meest recente versie van het klachtenreglement. U kunt bij vragen of onduidelijkheden meer informatie opvragen bij B.A.S. Zorg.

19. Toepasselijk recht

19.1 Op elke overeenkomst tussen zorgvrager en B.A.S. Zorg is Nederlands recht van toepassing.